top of page

Bemutatkozás

A Luby-kastélyt változatos programok és a pazar vizuális környezet egyre ismertebbé tette, s egyre több látogatót vonzott a környékről és távolból is, így fontossá vált a téli és nyári szálláshely kialakítása. Tíz darab apartmanházunk után immáron legújabb fejlesztésünk, a 20 szobás, egész évben üzemelő wellness panziónk teszi teljessé a Luby szabadidő központot.

A 40 férőhelyes Luby Panzió 20 db standard kétágyas szobát foglal elegáns és pihentető keretbe, melyek közül 1 szoba mozgáskönnyített. A panzió lakóegységei egyenként minimum 17 m2 alapterületűek, két főre biztosítanak kertkapcsolattal rendelkező hálószobákat zuhanyzós vizesblokkal.

Mindegyik szoba légkondicionált, korlátlan Wifi eléréssel és SMART TV-vel, hajszárítóval, minibárral felszerelve garantálja a maximális kényelmet.

A panzió funkcionális elrendezése keretes, középpontját a bejáratnál található recepció és a reggeliző-közösségi tér alkotja, a lakószobákhoz és a hamarosan wellness szolgáltatásokkal kiegészített uszodaterembe pedig széles folyosók vezetik kedves vendégeinket. A fotelekkel bútorozott tágas közlekedő egyben egy kisebb lobby funkcióját is betölti.

udvar.jpg

Csomagajánlatok 2024. évre

Szolgáltatásaink

bottom of page