top of page

Esküvő

Varázslat és álom vár Önre a Rózsák Kastélyában! Válassza a Luby-kastélyt esküvője helyszínéül és legyen részese a történelmi hagyománynak! A pompás rózsakert olyan egyedi és varázslatos hangulatot kínál, amelyben mindig is áhított esküdni! Tekintse meg esküvői csomagjainkat!

KÉK ESKÜVŐ

Király a kék! Amerikában már évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvend a kék szín bevonása a ceremóniába. A kék látványa nemcsak boldogabbá tesz, hanem a tradíciók szerint szerencsét is hoz az ifjú párra. A kastély színvilága már tükrözi ezt a vonalat, továbbá teljes körű kék dekorációt nyújtunk az élmény megteremtéséhez.

CEREMÓNIA A ROSARIUMBAN

Teljen rózsás hangulatban az esküvő! Rózsakertünk a romantika fellegvára! Ezernyi rózsatő látványa és illata teszi varázslatossá és felejthetetlenné a nagy napot! A rózsakertben kimondott boldogító igen pedig minden álmot felülmúl!

ESKÜVŐ A PÁLMAHÁZBAN

Különleges és kedvelt esküvői helyszínünk a zöld pálmaház és rendezvényterme, ahol egzotikus hangulatban telhet az esküvői fotózás és a vacsora. Ha nem szokványos helyszínre vágyik, itt a lehetőség! 

Varázslatos Esküvő a Rózsák Kastélyában

A rózsa az egyik  legősibb szerelmi szimbólum, a kortalan szépség őrzője. Egy rózsaálmot kínálunk Önnek a kastély udvarában, amelyben elegancia, romantika és hagyomány együtt jár kéz a kézben. A közelben elhelyezkedő nagyari református templom meghitt környezetet biztosít az egyházi, a rózsakert pedig a polgári szertartásnak. Éttermünkben válogatást kóstolhat a Rózsakirály kedvenc ételeiből és természetesen egyéni igényeket is teljesítünk!

bottom of page